doctor chirurg ortoped - Stefan Cristea

Pro Bono


Când experienţa, excelenţa şi pasiunea se îmbină cu spiritul umanitar şi iniţiativele caritabile, ştim că avem în faţa noastră nu numai un profesionist de excepţie, ci şi un om de o valoare nepreţuită.
 
Prins în permanenţă între activitatea de cercetare, cea ştiinţifică, pedagogică şi, bineînţeles, cea practică, aflat într-o perpetuă mişcare, care a adus întotdeauna rezultate remarcabile pe toate planurile, prof. Dr. Docent Ştefan Cristea a demonstrat de-a lungul carierei sale că pasiunea pentru medicină este depăşită doar de pasiunea pentru oameni.
 
Pentru că problemele de sănătate afectează pe oricine, indiferent de vârstă, naţionalitate, statut social şi, cel mai important, de venituri, prof. Dr. Docent Ştefan Cristea a acordat atenţie şi celor mai puţin privilegiaţi, cărora le-a oferit şansa să îşi rezolve problemele de sănătate prin intermediul unor programe caritabile.
 
Intervenţiile chirurgicale pro bono au avut în vedere cazuri sociale, iar costurile operaţiei şi cele de spitalizare au fost suportate în întregime de instituţia medicală în care acestea au avut loc.
 
Prof. Dr. Docent Ştefan Cristea a tratat pacienţii cu aceeaşi dedicaţie şi aceeaşi seriozitate care îi caracterizează întreaga activitate şi care susţine succesul său şi încrederea de care se bucură din partea pacienţilor. 
Spitalul "Sf. Pantelimon" Bucureşti
0722 38 88 77
Spitalul SANADOR Bucureşti
0748 22 73 10

Înapoi sus